OKULUMUZ İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM AKREDİTASYON FAALİYET DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI.

Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyon Programı 2023 Faaliyetleri Açılış Toplantısı, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü 15 Temmuz Şehitleri Toplantı Salonu'nda yapıldı.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Dış İşleri Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından desteklenen Okul Eğitimi Öğrenci ve Personel Faaliyetleri Akreditasyon Projesi kapsamında 2023-2024 dönemi okul yöneticileri ve öğretmenlerin katılımıyla proje açılış toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya; İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlker Erarslan ile Şube Müdürü Doç. Dr. Özden Ölmez Ceylan, il proje koordinatörü ve AB proje koordinatörleri katıldı. Toplantıya Okulumuz Müdür Yardımcısı Mehmet ÇİFTÇİ ve 4/A Sınıf Öğretmeni Gülden EMEKDAR katılım sağladı.

05.12.2023 59

05-12-2023