Bademli Şükrü Saraçoğlu İlkokulu


Vizyon: 1. Bilgi toplumunun ihtiyaç duyduğu üretken ve ürettiği bilgiyi kullanabilen , varolan bilgiyi yeni bilgiler oluşturmak için kullanan, 2. Problem çözme becerisini hayatına uygulayabilen,araştıran,sorgulayan,yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerine sahip, 3. Aldığı eğitimle dünü bugünü ve geleceği arasında bağlantı kurabilen,geçmişten ders alan, 4. Değişim ve sürekliliği algılayan küresel bakış açısına sahip analitik düşünen evrensel değerleri içselleştirmiş,özgüveni yüksek, 5. Evrensel bir dil haline gelmiş İngilizce’yi konuşan, 6. Çevresindeki tüm canlılara duyarlı, çevre ve doğa dostu, 7. Sportif ve sanatsal faaliyetleri yaşamının bir parçası haline getiren, 8. Değişen bilgi ve iletişim teknolojisini kullanabilen, 9. Yakın çevresine model olabilen, 10. İnsan haklarına saygılı bireyler yetiştirmektir. 11.Projelere önem verir. 12.eTwinning projeleri için hertürlü destek ve öncülüğü yapar. 13. eTwinning projelerinde okulumuzun kurucu projeler yönetmesini ,çevre okullara liderlik yapmasını sağlar.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda Atatürk düşünce sistemini rehber edinen yaşam boyu öğrenme ilkesini benimsemiş küresel dünyanın aktif,bilinçli,duyarlı bireylerini yetiştirmek.

Başarılar: 2020 yılında eTwininng Türkiye özel ödülü alındı.2019-2022 yılları arasında 24 tane eTwinning projesi yapılmıştır.Her projemizden ulusal ve uluslararası kalite etiketleri alıp, Avrupa birincilikleri alınmıştır.

Saatler: 09.00-14.50
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02325374007

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://bademlissi.meb.k12.tr

Adres - Bademli Beldesi Ödemiş/İZMİR

Öğretmen :13
Öğrenci :157
Derslik :10
Kütüphane Kitap Sayısı :3465
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - 3246 nüfusu vardır.

Adres - Bademli Beldesi Ödemiş/İZMİR

Ulaşım Karayolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ödemiş´e 19 Km. İzmir´e 120 Km.